‘Yabancılara verilen şans gençlere verilmiyor’

Antalya’da OLAY Spor’a konuşan genç orta saha oyuncusu, “Onlara gösterilen tölerans bize gösterilmiyor. Ertuğrul Sağlam sezon başında Advincula’yı getirdi. Kenan Uz’un ondan ne eksiği var? Çıkar çok daha iyi mücadele ederdi” dedi.

‘Yabancılara verilen şans gençlere verilmiyor’

Geçen sezonun devre arasında Bursaspor’dan olaylı bir şekilde Gaziantepspor’a giden Doğanay Kılıç, Antalya’da Olay Spor’a çarpıcı açıklamalar yaptı. 

O süreçte yaşadığı sıkıntılardan bahseden genç orta saha oyuncu, “Recep Bölükbaşı yönetimiyle frekansımız tutmadı. Anlaşamadık bir türlü. Ben ayrılmak istemezdim. Çünkü 6 senem geçti Bursaspor’da. Bursa benim 2. evim. Görüyorsunuz hala arkadaşlarımla beraberim” dedi. 

Ayrılma nedenleri için de konuşan Doğanay Kılıç şunları söyledi:

NEDEN YEŞİL BURSA KONUŞULMUYOR

 

“Sezon başında kampa gitmedim, hiç şans verilmedi. Bir önceki sezon A-2 takımı olarak şampiyonluğu averajla kaybetmiştik. O dönem bu konuşulmadı. Yeşil Bursa’da arkadaşlarım 3.Lig’de ilk kez mücadele etti ve başarılı oldu. Neden şuan Yeşil Bursa’yı kimse konuşmuyor? Ben bunu yanlış buluyorum. Şuan A-2 takımına verilen şansın yüzde 10’u bize verilmedi. Beni ayrılma noktasına getiren nedenler bunlar.”

KEŞKE BURSA’DA OLSAYDI

“Yabancılara gösterilen tölerans bize gösterilmiyor. Ertuğrul Sağlam sezon başında Advincula’yı getirdi. Kenan Uz’un ondan ne eksiği var? Çıkar daha da iyi mücadele ederdi. Şuan A-2 takımına şans verildiği için çok mutluyum. Bizim yaşadığımız sıkıntıları hiç değilse yaşamıyorlar. Biraz daha altyapıya önem verilebilirdi. Bursaspor’a dönmek isterim. Neden dönmeyeyim? Çünkü yeşil beyazlı renkleri seviyorum. Gaziantep’te de mutluyum. Keşke G.Antep’te bu yaşadıklarım Bursa’da olsaydı. Orada bir aile ortamı buldum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X