Yağcı’dan Dündar’a nezaket ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendisini ziyaret eden Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı Ördekli Kültür Merkezinde ağırladı.

Yağcı’dan Dündar’a nezaket ziyareti

Konuk Belediye Başkanı Yağcı ile oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Osmangazi Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Dündar, “Bursa’nın merkezinde yer alan Osmangazi İlçesi, Osmanlı’nın kurulduğu Bilecik ile benzer bir tarihi geçmişe sahip. Hem komşumuz, hem de benzer tarihi geçmişe sahip olduğumuz Bilecik ile bu güne kadar karşılıklı sosyal ve kültürel birçok etkinlik gerçekleştirdik. Bu ilişkilerin karşılıklı olarak daha da geliştirilmesini istiyoruz” dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da, Osmangazi ve Bilecik arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmek için birçok ortak projeye hayata geçirdiklerini belirterek, “Mevcut ilişkilerimizi daha da güçlendirmek istiyoruz. Ben, nazik ev sahipliği için Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X