Yağmur altında Şebnem fırtınası

Önceki gece İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser veren Şebnem Ferah, hayranlarını sağanak yağmurun altında coşturdu.

Yağmur altında Şebnem fırtınası

BU GECENİN HAKKINI VERECEĞİM

Rock müziğin kraliçesi Şebnem Ferah, önceki gece İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Yağmura rağmen Açıkhava’yı dolduran hayranlarına teşekkür eden Bursalı sanatçı, ‘Sağanak yağmura aldırış etmeden burayı hınca hınç doldurdunuz. Ben de bunun hakkını vereceğim ve sizlere unutulmaz bir gece yaşatacağım’ dedi.

‘CAN KIRIKLARI’ RAP OLDU

Şebnem Ferah, konserinde Kenan Doğulu’nun prodüktörlüğünü üstlendiği

Tahribad-ı İsyan gurubunu, albümlerinde yer alan Şebnem Ferah şarkısı

‘Can Kırıkları’nı söylemek üzere sahneye davet etti. ‘Can Kırıkları’nı bu kez rap altyapılı olarak söyleyen Ferah, alkış yağmuruna tutuldu. Sanatçı, 3 saat boyunca hiç ara vermeden sahnede kaldı. 

O İKİSİNİ UNUTTUM!

Konseri izlemeye gelen Seçkin Piriler, gazetecilerin ayrıldığı eşi Kaan Tangöze ile soru sormalarına artık isyan etti. Piriler, ‘Artık rica ediyorum bana artık o ikisiyle alakalı hiç bir şey sormayın. Ben unuttum, siz de unutun. Ne isimlerini ne de gazetelerde haberlerini görmek istemiyorum’ dedi.

 

TARKAN’A MİNNETTARIM

Sezen Aksu’nun menajeri eski popçu Yaşar Gaga da Şebnem Ferah’ın şarkılarıyla coştu. ‘Alakasız Şarkılar’ isimli bir albüm çıkaran Gaga, ‘Sezen Aksu ve Tarkan olmasaydı bu albüm asla olmazdı. Tarkan’ın vefasına minnettarım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X