Yağmurdan kaçarken doluya tutuldu

Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde market hırsızlığına karıştığı iddia edilen iki şahıstan biri polisten kaçarken 30 metre yüksekten uçuruma düştü.

Yağmurdan kaçarken doluya tutuldu

Olay, Süleymanpaşa’ya bağlı Hürriyet Mahallesi Başak Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri akşam saatlerinde Hürriyet Mahallesi’nde bir marketten hırsızlık ihbarı aldı.

Markete giderek şahısların kimliğini tespit eden polis ekipleri hırsızlık şüphesi ile 2 kişinin peşine düştü. Hırsızlığa karıştığı iddia edilen şüpheliler için arama çalışması başlatan polis ekiplerinden kaçmayı başaran E.B. ve arkadaşı bir süre sonra izini kaybettirdi.

30 METRE YÜKSEKLİKTEN UÇURUMA DÜŞTÜ

İzlerini kaybetmeyi başaran şahıslardan E. B. Hürriyet Mahallesi Başak Sokakta bulunan bir evin bahçesine giriş yaptı. Bahçede birilerinin dolaştığını ve yardım istediğini fark eden ev sahibi polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, E.B’nin 30 metre yükseklikten uçuruma düştüğünü tespit etti.

KURTARMA OPERASYONU DÜZENLENDİ

Olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edilmesi ile birlikte kurtarma operasyonu başlatıldı. E.B, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden yaklaşık yarım saat sonra kurtarıldı. Operasyonun ardından polis ekipleri, E.B’yi gözaltına aldı. 

Öte yandan ismi henüz belirlenemeyen diğer zanlı izini kaybettirirken, polis ekipleri E.B.’nin arkadaşını arıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X