Yağmurlar çiftçinin yüzünü güldürdü

Karacabey’de birkaç gündür aralıklarla yağan yağmur toprağı suya doyururken, çiftçinin yağışlar nedeniyle yüzü güldü.

Yağmurlar çiftçinin yüzünü güldürdü

AYHAN FİDAN

 

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, son günlerde devam eden yağışların domates ekimlerinin yanı sıra, özellikle buğday ve hububat ürünleri ile mısır yeri hazırlayanlara oldukça iyi geldiğini ifade etti.

 

Büyük bir afetin yaşanmaması durumunda yağmurların ürünlere her anlamda bereket getireceğini ifade eden Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, “Bu yağışları son derece olumlu buluyoruz. Bu yağmurlara ihtiyaç duyuyorduk. İnşallah büyük bir afet yaşanmaz. Bu şekilde devam eden yağmurlar, domates ekimleri dışında buğday ve hububat ürünleri ile mısır yeri hazırlayanlara oldukça iyi geldi. Her anlamda topraklarımıza bereket yağdı. Umut ediyorum ki, güzel bir sezon geçireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yağışlar nedeniyle herhangi bir zararın meydana gelmediğini belirten Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, Karacabey dışındaki bazı bölgelere dolu yağdığını ancak önemli bir sıkıntının yaşanmadığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X