Yahya Kemal Beyatlı gururlandırdı

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu, 2021 LGS’de Yıldırım’da birinci, Bursa genelinde ise üçüncü olarak önemli bir başarı elde etti.

Yahya Kemal Beyatlı gururlandırdı

Okulun LGS ilçe birincisi ve Bursa üçüncüsü olan öğrencileri düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Okul bahçesinde düzenlenen ödül törenine; Yıldırım İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, okul idarecileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerinin pandemi koşullarına rağmen gösterdikleri başarıyla Yıldırım’ın gururu olduklarını belirterek, öğrenci ve öğretmenleri kutladı.

Okul Müdürü Tuncay Asan da , öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile önemli bir başarıya imza attıklarına dikkat çekerek, “9 öğrencimiz yüzde 1’lik dilimde yer aldı. Bu sonuçla ilçe birincisi ve Bursa üçüncüsü olduk. Bu 9 evladımızdan 6’sı herhangi bir dershane, kurs takviyesi almadan öğretmenlerimizin desteği ve kendi çabalarıyla bu başarıyı elde ederek hem ailelerini hem de bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

TÜBİTAK’A ÖĞRENCİ GÖNDERDİ

2020-2021 öğretim yılında pandemiye rağmen çalışmalarında hız kesmediklerinin altını çizen Asan, “2023 vizyonu çerçevesinde oluşturduğumuz akademik, sosyal, kültürel ve projelerle Avrupa Güvenli İnternet etiketi, Avrupa Kalite Etiketi, Erasmus Projeleri, Tubitak 4006 ve 2204 çalışmalarıyla Yıldırım’da öncü olmaya çalıştık. 12 öğrencimiz fen lisesini kazanırken, 36 öğrencimizi de; anadolu, sosyal bilimler, imam hatip, spor, güzel sanatlar ve meslek liselerine gönderdik. Ayrıca Türkiye genelinde 90 öğrenci alan TÜBİTAK Fen Lisesi’ne öğrenci gönderen okul olmanın mutluluğunu ve gururunu da yaşıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X