Yakalandın Bregovic

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda konser veren Goran Bregovic, kaldığı otelden konser alanına giderken sevgilisi olduğu iddia edilen genç bir bayanla objektiflere yakalandı.

Yakalandın Bregovic

RIDVAN DEMİR- FIRAT TORAMAN

Kaldığı Kervansaray Termal Otel’den çıkarken flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşıran Balkan müziğinin efsane ismi Goran Bregovic, yanındaki bayanla aynı kareye girmemek için büyük çaba harcadı. İçerisinde konser kıyafetinin bulunduğu çantayla genç bayanın yüzünü kapatmaya çalışan 65 yaşındaki sanatçı, bunda başarılı olamadı. Ünlü sanatçının bu çabasına karşılık genç bayanın tepki vermemesi dikkat çekti.

EŞSİZ BİR MÜZİK YOLCULUĞU

Yaşanan bu kargaşanın ardından kendilerini bekleyen lüks minibüsle Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nun yolunu tutan Goran Bregovic, Bursalı hayranlarına müzik ziyafeti çekti. İki saati aşkın konserinde Balkan kültürünün izlerini taşıyan eserleri yorumlayan Goran Bregovic, dinleyenlerini unutulmaz bir yolculuğa çıkardı. Bregovic, iki yıl önce de Uluslararası Bursa Festivali’nde konser vermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X