Yakın olmadı araya kadar Uzgur

Gurbetçi teknik adam önce 2 milyon Euro sonra da Almanya’da çalışmak istedi. Bursaspor yönetimi devre arasına kadar Ersel Hoca’yla devam etme görüşünde.

Yakın olmadı araya kadar Uzgur

Bursaspor’da teknik adam arayışı dün yeni boyut kazandı… Geçtiğimiz hafta İsviçre’de Murat Yakın’la görüşen ve prensipte el sıkışan Başkan Bölükbaşı, Galatasaray maçında yöneticileriyle şartları masaya yatırdı… Yakın’ın yıllık 2 milyon Euro istemesi yönetim tarafından fazla bulunurken, gurbetçi teknik adamın da önceki gün Almanya’da çalışmak istediğini bildirmesi üzerine bu defter kapandı.

2 TALİBİ VAR

Yakın’a Almanya’da Stuttgart ve Werder Bremen’in talip olduğu öğrenildi… Başkan Recep Bölükbaşı ve ekibi, bu gelişme üzerine teknik adam konusunda devre arasına kadar bekleme kararı aldığı öne sürüldü. Yeşil beyazlıların, araya kadar Ersel Uzgur’la devam edeceği, bu sırada da yeni teknik adam arayışında zaman kazanıp alternatifleri çoğaltacağı belirtildi. Bölükbaşı’nın, Ersun Yanal için de hamle yapacağı gelen haberler arasında.

KADRO DIŞI YOK

Öte yandan, Bursaspor yönetiminin, kadroda revizyon yapma konusunda Ersel Uzgur’a danıştığı, genç teknik adamın ise devre arasına kadar bu oyuncularla devam etmek istediği ve şimdilik kadro dışı olmayacağı öğrenildi… Uzgur’un, bütün oyuncularla görüşme yaptığı sorumluluk almalarını istediği ifade edildi. Devre arasında kadronun 24 kişiye indirilmesi yönünde karar alındığı bildirildi.   

 

BAŞKAN OYUNCU BAKIYOR

Bu arada, geçtiğimiz hafta Almanya, Fransa ve İsviçre arasında mekik dokuyan Başkan Recep Bölükbaşı’nın dün sabah Fransa’ya gittiği iddia edildi… Bölükbaşı’nın kanat oyuncusu aradığı ve tavsiye edilen isimleri canlı gözle izledikten sonra karar vereceği ifade edildi… Başkan Bölükbaşı’nın ayrıca yabancı teknik adamlar konusunda da bilgi topladığı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X