Yakışır sana Azizim

Bursaspor’da Aziz Eraltay’da 100’ler kulübüne giriyor…

Yakışır sana Azizim

Yeşil beyazlı takımda performansıyla övgü alan ve en istikrarlı isimlerin başında gelen 27 yaşındaki futbolcu, Atiker Konyaspor karşısında forma giymesi durumunda dalya diyecek. 

Bursaspor’un son yıllardaki en istikrarlı isimlerinin başında o geliyor. Performansıyla, kişiliğiyle tam bir örnek profil çizen Aziz Eraltay’dan bahsediyoruz…2012-2013 sezonunda Avustralya’nın Melbourne Heart kulübünden Bursaspor’a gelen ardından eski kulübüne kiralık olarak gönderilen ve döndüğünde yeşil beyazlı formayı adeta tapulayan Aziz için pazar günkü Atiker Konyaspor maçı büyük önem taşıyor. 

11 KEZ MİLLİ OLDU

Bugüne kadar yeşil beyazlı formayı lig, kupa ve Avrupa kupaları olmak üzere 99 kez giyen Aziz, 100’ler kulübüne girmeye hazırlanıyor. Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun pazar günkü zorlu deplasmanda forma vermesi durumunda Aziz, 100.kez Bursaspor forması giyecek. Sezon başında sözleşmesini uzatan ve 2019’a kadar Bursaspor’un futbolcusu olan 27 yaşındaki futbolcu Avustralya Milli Takım forması da 11 kez giydi. 

GÜNEŞ ŞANS VERDİ

99 karşılaşmada 1 gol, 5 asistle oynayan Aziz Eraltay, özellikle Şenol Güneş’in görev yaptığı dönem büyük çıkış yakalamıştı. Güneş’in savunmanın soluna isim ararken kendisine verdiği şansı iyi değerlendiren deneyimli futbolcu, bu sezon da 24 karşılaşmada 90 dakika şans buldu. Spor Toto Süper Lig’in en değerli ve istikrarlı sol beklerinden biri olarak da gösterilen Aziz’in ismi yakın zamanda Çin kulüpleriyle anılmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X