‘Yaklaşık 60 fuar organizasyonunu 2016 takvimine aldık’

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yaklaşık 60 fuar organizasyonunun 2016 takvimine aldıklarını belirterek, “Fuarcılık alanında Bursa’yı önemli bir merkez haline getirmek için nitelikli fuar organizasyonlarına imza

‘Yaklaşık 60 fuar organizasyonunu 2016 takvimine aldık’

Burkay, yazılı açıklamasında, Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında yaklaşık 60 fuar organizasyonunun 2016 takvimine alındığını belirtti.

Geçen sene 32 fuar organizasyonu düzenlediklerini hatırlatan Burkay, şunları kaydetti:

“Fuarcılık alanında Bursa’yı önemli bir merkez haline getirmek için nitelikli fuar organizasyonlarına imza atacağız. Yaklaşık 60 fuar organizasyonunu 2016 takvimine aldık. 13-17 Ocak 2016 tarihleri arasında bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörüne yönelik Junioshow Fuarı’nı gerçekleştireceğiz. BTSO olarak Ekonomi Bakanlığının 4,5 milyon dolara kadar destek sağladığı Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme (Ur-Ge) Projesi kapsamında şimdiye kadar 5 alandaki başvurumuz onaylandı. Bursa ekonomisine 22,5 milyon dolarlık yeni kaynak kazandırdık. Şirketlerin dünyaya açılması ve rekabetini artırması konusunda büyük güç katacak olan Ur-Ge projelerimizin sayısını 2016 yılında 10’a çıkarmayı hedefliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X