Yalçın Aras güven tazeledi

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde (NOSAB) yer alan işadamları tarafından kurulan Nilüfer Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (NİLSİAD) olağan genel kurulu dün yapıldı. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) tek liste gidilen seçimlerde, mevcut başkan Y

Yalçın Aras güven tazeledi

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ve NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal’ın da hazır bulunduğu genel kurulun açılışında konuşan Yalçın Aras, 1998 yılında dernek olarak azimle çalışmanın ve inanmanın neticesinde bugün parmakla gösterilir bir sanayi bölgesine sahip olduklarını söyledi. Aras, kuruluşlarından bugüne yapılan tüm çalışma ve hizmetlerin NOSAB ve NİLSİAD işbirliğinde gerçekleştiğine dikkat çekti. Günün koşullarına hazır olduklarının altını çizen Aras, “Sanayide 4.0 dönemine giriliyor. Türkiye maalesef bugüne kadar sanayi devrimlerinde hep geç kaldı. Biz bölge olarak sanayicilerimizi bu konuda hazırlayacağız” dedi.

NİLSİAD’ın Yalçın Aras başkanlığındaki yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Abidin İzmirli, Hüseyin Zümbülova, Yusuf Ekinci, Hakan Gündoğdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X