Yalçın Menteş’in doktorundan ilk açıklama! Ölüm sebebi ne?

Yaklaşık 10 gündür yoğun bakımda tedavi gören usta sinema ve tiyatro sanatçısı Yalçın Menteş, dün kaşam saatlerinde hayatını kaybetti. Menteş’in ölüm sebebiyle ilgili doktorundan ilk açıklama geldi.

Yalçın Menteş’in doktorundan ilk açıklama! Ölüm sebebi ne?

Ağır şeker hastalığı nedeniyle 2013 yılında sağ bacağı kesilen ve 2 hafta önce fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılan ünlü oyuncu Yalçın Menteş, hayatını kaybetti. Göztepe’de Özel Çağıner Hastanesi’nde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yalçın Menteş ile ilgili doktoru açıklama yaptı.

YAPILAN BÜTÜN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Uzman Dr Kardiyolog Ferit Tanju Ulufer yaptığı açıklamada “Yapılan bütün müdahalelere rağmen 20.40’ta kardiyojenik şokla maalesef kaybettik” dedi.

 “KARDİYOJENİK ŞOKLA HASTAMIZI KAYBETTİK”

Ulufer hastanedeki odasında basın mensuplarına yaptığı açıklama şunları söyledi;

“Yalçın Menteş 10 gündür hastanemiz yoğun bakımda devamlı kontrol işlemi altında, tıbbi takip altındaydı. Akciğer kanseri üzerine ilave olmuş zatüre nedeniyle yoğun bakımımıza getirilmişti. Solunum güçlüğü mevcuttu. Geldiği günlerde kalp ve dolaşım sistemi normal şartlardaydı. Ancak son günlerde ortam daha değişti. Birkaç kere solunum aygıtından ayırt etmek, kendi solunumuna ortam sağlama için müdahale edilse de bu mümkün olamadı. Tekrar cihazla solunum gerçekleşti. Dün tansiyonda düşme başladı. Ritim bozuklukları başladı. Bunların tedavisini yaptık ancak akşama doğru tansiyon 8’lere düşmeye başladı. Yapılan bütün müdahalelere rağmen 20.40’ta kardiyojenik şokla maalesef kaybettik”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X