‘Yalnızca oyunculuk yapmaya çalışıyorum’

Usta oyuncu Ruhi Sarı, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada hem tiyatro, hem sinema hem de dizilerde aynı anda olmaktan ayrı bir keyif aldığını söyledi.

‘Yalnızca oyunculuk yapmaya çalışıyorum’

Gerek tiyatro, gerek sinema gerekse rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakterlerle tanınıp sevilen Ruhi Sarı, Olay Çekirge’ye samimi açıklamalar yaptı.

Setten sahneye koşan ve bu durumdan başka meslektaşları gibi muzdarip olmayan Sarı, ‘Tiyatro, sinema televizyon bunları kategori olarak ayırabilirsiniz ama hepsinin özü oyunculuk. O yüzden zor olmuyor. Aksine keyifli oluyor. Yalnızca oyunculuk yapmaya çabalıyorum’ dedi.

ER MEYDANI TİYATRODUR

Sinema ve dizi filmlerde gerçek mesleği oyunculuk olmayan çok sayıda ünlüyle birlikte kamera karşısına geçen Ruhi Sarı, bu durumdan rahatsız olmadığını dile getirdi. Sarı, ‘Sinema ve televizyonda herkesin kendine ait oynayabileceği bir rol vardır. Ama er meydanı olan tiyatroda öyle bir durum yok. Sahne üzerinde gerçek oyuncuların varolmasından yanayım her zaman’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X