Yamaçta şölen var

Orhangazi Belediyesi ile Gökyüzü Hava Sporları Kulübü tarafından düzenlenecek olan Yamaç Paraşütü Bursa Kupası Şampiyonası hafta sonu Orhangazi Gürle Dağı Yamaç Paraşütü parkurunda gerçekleştirilecek.

Yamaçta şölen var

Yarışmalara Türkiye’nin bir çok bölgesinden 45 pilot katılacak. Yamaç paraşütüne tutkunlarını biraraya getirecek organizasyon 4-5 Haziran’da Orhangazi Gürle Dağı’nda gerçekleştirilecek. Orhangazi Belediyesi ile Gökyüzü Hava Sporları Kulübü işbirliği ile düzenlenen yarışmanın renkli ve heyecan dolu geçmesi bekleniyor. 

 

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan organizasyon, Bursalı pilotların yarışma uçuşları konusunda eğitilmesi, daha fazla yarışma pilotu yetiştirilmesi, Bursa’nın doğa sporları ve sportif havacılık potansiyelinin tanıtılması amacıyla düzenleniyor. 

Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya, Manisa gibi illerden toplamda 45 pilotun katılacağı yarışma 2 gün sürecek ve görev uçuşlarındaki rotaları en fazla ve en hızlı şekilde tamamlayan sporcular, kupa ve madalya almaya hak kazanacaklar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X