Yanal fırtına estiriyor!

Bordo mavili futbolculara özellikle mücadeleci olmaları konusunda uyarılarda bulunan Ersun Yanal, birlik beraberliğe önem veriyor.

Yanal fırtına estiriyor!

Slovakya’nın Samorin kasabasında birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Ersun Yanal fırtınası esiyor. Kampa tempolu başlayan bordo mavililerde deneyimli teknik adam zaman zaman çalışmaları durdurarak, “Topu kaybettiğinizde asla mücadeleyi bırakmayacaksınız. Sürekli birbirinizle yardımlaşın, kafanızı kaldırın, dik oynayını” diyerek uyarılar yapıyor.

ÖNCE KENETLENME

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi öncelik birlik ve beraberlik arayışı dikkat çekiyor. Bu konuda çok hassas davranan Ersun Yanal, basit toplantıları dahi kenetlenerek gerçekleştiriyor. Antrenman öncesi saha ortasında toplanan bordo mavililer bir çember oluşturarak omuz omuza değerlendirmeler yapıyor. Yanal, birlik ve beraberlik vurgusunda bulunarak, takımdaki arkadaşlık duygularını ve yardımlaşmayı üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

ONUR YOK

A Milli Futbol Takımı ile EURO 2016’ya katılan Trabzonspor kaptanı Onur Recep Kıvrak’ın bordo mavililerin Slovakya’da gerçekleştirdiği ilk etap kampına katılmayacağı belirtildi. İzinli olan Onur’un Macaristan’da yapılacak ikinci etap kamp çalışmalarında ise yer alacağı ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X