Yanal transfer bekliyor

Tecrübeli teknik adam ‘En az 4-6 transfer yapacağız. Coşkulu, savaşan bir Trabzonspor’u yeni sezonda izlettirmek istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

Yanal transfer bekliyor

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya’nın Samorin kasabasında sürdüren Trabzonspor’da, Teknik Direktör Ersun Yanal, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Muharrem Usta ile transferdeki son durumu değerlendirmek için Fransa’da bir araya gelmesi beklenen Yanal, ‘En az 4-6 transfer yapacağız. Yapabilirsek 6-7 transferi bitirmek istiyoruz. Coşkulu, savaşan bir Trabzonspor’u yeni sezonda izlettirmek istiyoruz’ ifadelerini kullandı.  

GENÇLER UMUT VERİYOR

Kampta bulunan genç oyuncuların kendisini umutlandırdığını da ifade eden Yanal ‘Transfer olmadığı için geçen yılki kadro ve gençlerle çalışıyoruz. Çalışma ortamı güzel, her şey yolunda gidiyor. Türk futbolu için çok önemli olduğunu düşündüğüm oyuncular var. Onların birkaçı sahne almalı. Onların hırsı, azmi bizi umutlandırıyor. Onlar böyle olsun biz kendilerine şans vermeye hazırız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X