Yanan hastanenin son hali havadan böyle görüntülendi

Gaziosmanpaşa’daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün akşam çıkan yangında itfaiyenin çalışmaları sabaha kadar sürdü. Hastanenin son durumu ise sabah havadan böyle görüntülendi. 

Yanan hastanenin son hali havadan böyle görüntülendi

İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün akşam saatlerinde yangın çıktı.İtfaiye ekipleri bu sabah saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü. Yangın sonrası hastanenin son durumu ise sabah havadan böyle görüntülendi. 

Soruşturma sürüyor

Polis ekiplerinin bu sabah da hastane çevresindeki güvenlik önlemleri sürüyor. Hastaneye giriş ve çıkışlar kapatılırken, güvenlik şeridi çekilerek, içeri kimsenin girmesine izin verilmiyor.

Bugünkü randevuları için hastaneye gelen vatandaşlar ise görevliler tarafından hastanenin ek binası ve çevre hastanelere yönlendiriliyor.

Sabah saatlerinde olay yeri inceleme ekipleri de çalışmalarına yeniden başladı. Hastane içinde savcılık ve itfaiye yetkililerinin de incelemelerinin sürdüğü öğrenildi.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün çıkan yangın, binanın çatı ve cephesini etkili olmuştu. Bina içinde yoğun duman nedeniyle hastalar, sağlık görevlilerinin de yardımıyla tahliye edilmiş, ambulanslarla çevre hastanelere sevk edilmişti.

İstanbul’un çok sayıda ilçesinden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınmış, yangında can kaybı yaşanmamıştı. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da hastaneye gelerek, çalışmalar hakkında bilgi almıştı.

Sağlık Bakanlığı ve savcılık tarafından, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Hastaların hızlı tahliyesi can kaybını önledi

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin dış cephesinden dün bir anda alevler yükselmeye başladı. Alevler çatıya da ulaştı.

Gökyüzünü saran yoğun duman şehrin bir çok noktasından görüldü. Hastalar ve personel hemen tahliye edildi.

Hızlı tahliye sayesinde herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadı. Tüm hastalar çevredeki hastanelere sevk edildi.

 

aw354805_03.jpg

aw354805_04.jpg

aw354805_05.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X