Yandex’ten Bursa trafiğine takip

Türkiye’ye özgü yerelleştirilmiş hizmetler sunan Yandex, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Bursa’da da trafik yoğunluğunu göstermeye başladı.

Yandex’ten Bursa trafiğine takip

Kullanıcılar Yandex ana sayfası, Yandex.Haritalar ve Yandex.Navigasyon üzerinden Bursa trafiğinin durumunu anında öğrenebilecek. 2 dakikada bir güncellenen verilerle, 0 ile 10 arasında değerler şeklinde Bursa’nın trafik durumunu görmek mümkün olacak. Yandex’in bu hizmeti OLAY TV’den saat 7.30, 8.30, 17.30 ve 18.40’ta canlı olarak izleyicilere aktarılacak.

Yandex, Bursa’daki trafik yoğunluğunun genel durumunu ortaya koyan bir analiz de yaptı. Analize göre, Bursa’da trafik yoğunluğu sabah 06.00’dan itibaren artmaya başlarken, 18.10 ile 19.40 saatleri arasında 7 puan seviyesine yani trafiğin durma noktasına geliyor. 

DEĞERLERİN ANLAMI

Değerlerin anlamı ise şu şekilde belirlendi: 0 ve 1 yollar açık, 2 trafik akıcı, 3 ve 4 yer yer trafik yoğunluğu, 5 trafik yoğun, 6 trafik sıkışık, 7 trafik durma noktasında, 8 kilometrelerce süren trafik yoğunluğu, 9 trafik kilitlendi ve 10 yaya gitmeniz önerilir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X