Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Yangına çıplak ayakla müdahale!

Bursa’da genç bir vatandaşın işlettiği iplik atölyesi tamamen yandı. Yangında içerideki mallarını kurtarmak isteyen Mustafa isimli genç itfaiye erlerine zorluk çıkararak yangın mahalline çıplak ayakla girmeye çalıştı.

Bursa’da genç bir vatandaşın işlettiği iplik atölyesi tamamen yandı. Yangında

Olay Yıldırım ilçesi Yunusemre Mahallesi Karpuzcu Sokak 9 numaralı binada meydana geldi. Bursa itfaiyesinin müdahalesiyle yangın 3 katlı binayı sarmadan kısa sürede söndürüldü. 

Edinilen bilgilere göre sabah 05-20’ de Suriye uyruklu Mustafa isimli bir vatandaşın işlettiği iplik aktarma atölyesinde henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında içeride bulunan ipliklerin ve tezgahların tamamı yandı. Yangında içerideki mallarını kurtarmak isteyen Mustafa isimli genç itfaiye erlerine zorluk çıkararak yangın mahalline çıplak ayakla girmeye çalıştı. 

Ev sahibi Salih K. “Ben üst katta oturuyorum duman ve alevleri görünce hemen itfaiyeye haber verdik. Daha 1 ay oldu yeni kiralamış ve iş yeri açmıştı. Burada piyasadan hurda iplik topluyor, orijinal haline getiriyor ve satıyordu” dedi. 


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!