Yangınzede kadına yardım eli

İznik’te, evi yanan kadına yardım eli uzandı. Geçtiğimiz günlerde Selçuk Mahallesi’nde çıkan yangında evi küle dönen Ayşe Yılmaz’a (57) yardım eli uzattılar.

Yangınzede kadına yardım eli

“Ümmeti sabah namazına kalkan gençler kurtaracak” sloganıyla sosyal paylaşım sitesi kuran ve her sabah namazını farklı camide kılan Sabah Namazı Gönülleri Grubu üyeleri, bütün mal varlığını kaybeden Ayşe Yılmaz’a yeni ev yaptıracak.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan maaş alması, yanan evin tapusunun başka varislerin üzerinde olması ve arsanın sit alanı içinde olmasından dolayı resmi kurumlarca yardım yapılamayan Yılmaz ailesi, Namaz Gönülleri Grubu’nun destek kararını büyük bir mutlulukla karşıladı.

İznik Belediye başkanı Osman Sargın ile birlikte aileyi ziyaret eden grup üyeleri, Sargın’ın söz verdiği malzemeler ile harap hale gelen evi yeniden inşa edecek. bazı hayırseverlerden destek sözü alan gönüllüler, mevsimin kış olmasından dolayı bir an önce aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturmak istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X