‘Yanlış olmasın’

Paramparça dizisinde rol aldığı Ayhan Bozkurt’la aşk yaşadığı iddia edilen Ahu Yağtu, oyuncuyla eğlenmeye gittiği mekan çıkışı gazetecileri uyardı.

‘Yanlış olmasın’

BİZİ BERABER ÇEKİN

Final yapan ‘Paramparça’nın üç oyuncusu Ahu Yağtu, Tolga Tekin ve Ayhan Bozkurt önceki gece birlikte eğlendi. Dizinin çekildiği dönemde isimleri aşk dedikodularına karışan Ahu Yağtu ve Ayhan Bozkurt, kameralar karşısında temkinli davranmaya çalıştı. Yağtu, ‘Bizi Tolga bey ve Ayhan beyle birlikte çekin, yanlış bir şey yazılmasın’ diye uyarıda bulundu.

SESSİZLİĞİNİ KORUDU

Ahu Yağtu, yeni projelerde yer alıp almayacağı sorusuna ise, ‘Bu işler belli olmaz, her şey kısmet’ dedi. Yağtu’yu gece boyunca yalnız bırakmayan Ayhan Bozkurt ise konuşmamayı tercih etti. Uzun dönem reytinglerde üst sıralarda kalan ‘Paramparça’da rol almaktan mutlu olduğunu söyleyen Tolga Tekin, ‘Çok güzel 3 yıl geçti, her güzel şeyin bir sonu var’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X