‘Yanlışa dur diyeceğiz’

Adaylığını açıklayan Recep Günay, “Divan Kurulu’nun susan, karışmayan, emir alan yapısını değiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

‘Yanlışa dur diyeceğiz’

BİRCAN ÖRSEL

Bursaspor’un eski başkanlarından Recep Günay, perşembe günü yapılacak olan Divan Başkanlık Kurulu seçiminde aday olduğunu açıkladı. Günay, “Bursaspor Divan Kurulu’nun Bursaspor camiası içinde dengeleyici, uyarıcı, yol gösterici, tarafsız ve güç odaklarından uzak olması gerekmektedir. Bursaspor’un eski başkanı olarak arkadaşlarımla bu ulvi görevi yukarıda belirttiğim ilkeler doğrultusunda ve Bursaspor’a mümkün olan en büyük katkıyı sağlamak için ekip olarak Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu’na aday olmaya karar verdik” dedi.

ÜRETİP YOL GÖSTERECEĞİZ

Günay, şöyle devam etti: “Bursaspor Divan Kurulu’nun susan, karışmayan, emir alan yapısını değiştirmek istiyoruz. Divan Kurulumuzu konuşan, üreten, yol gösteren, Bursaspor’un her kuruşunu savunan, eğer usulsüzlükler varsa korkmadan sorgulayan bir yapıya kavuşturacağız. Divan Kurulu üyelerimizin yalnızca 268 kişi bu seçimde oy kullanacak olması bile Divan Kurulu’nun ne kadar işlevsiz bırakıldığının en acı göstergesidir. Divan Kurulu üyelerimize değerli olduklarını hissettirerek toplantılara katılımlarını sağlayıp öneriler, çözümler ve projeler üreterek Bursaspor’un yeniden diriliş hamlesine katkıda bulunmalıyız.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X