Yanlışlıkla milyoner oldu

ABD’nin New York kentinde yaşayan 25 yaşındaki Asher Conniff, yanlışlıkla katıldığı bir poker turnuvasından 1 milyon dolar kazandı.

Yanlışlıkla milyoner oldu

Asher Conniff, şansının ve hatalarının yardımıyla katıldığı bir poker turnuvasından 1 milyondolar kazandı. 20 Nisan’daki bir turnuvada 200 bin dolarlık ödül kazanarak kendi kariyerrekorunu kıran Conniff, turnuvadan birkaç gün sonra internet üzerindeki bir poker etkinliğine katılmak istedi.

Fakat yanlış yere tıklayınca kendisini kumarhaneleriyle meşhur Atlantic City’deki canlı bir poker turnuvasına daha katılırken buldu. Yanlışlıkla girdiği etkinlik dolayısıyla aile tatilini iptal eden genç adam 239 kişinin katıldığı şampiyonada final masasına kalmayı başardı.

6 saatlik final oyununda, aralarında eski bir poker şampiyonunun da bulunduğu 5 rakibini yenen Conniff ödüle uzandı. Kazandığı paralarla poz veren Conniff “Hayatımın en çılgın haftasıydı. Bunu hayal bile edemezdim” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X