‘Yapacağımız çok iş var’

Karacabey Belediyesi tarafından 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi istişare toplantısı düzenlendi.

‘Yapacağımız çok iş var’

AYHAN FİDAN

Toplantıya İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyesi’nin 2014 yılından bu yana yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hükümet tarafından Karacabey’e yapılan faaliyetlere de değinen Özkan, ”Karacabey şantiye haline gelmiş durumda. Karacabey büyüyor ve Karacabey gelişiyor. Aynı Türkiye gibi. İşte bu gelişimin sürmesi için referandum çok önemli” ifadelerini kullandı.

‘REFORMLAR DEVAM EDECEK’

Efkan Ala ise, Türkiye’nin daha ileriye götürülmesi için şimdi yeni bir reform paketini milletin önüne getirdiklerini ifade etti. Ala, “Siyasi irade üzerindeki vesayet kalkacak. Bu değişiklik milletimiz tarafından kabul görürse, millet buradan karlı çıkacaktır, Cumhuriyet kârlı çıkacaktır, demokrasi kârlı çıkacaktır” dedi.

Anayasa değişikliği referandumunda çok değerli reformlar olduğunu ifade eden  Ala, “Reformlar devam edecek. Bizler koyduğumuz hedefler itibarıyla bisiklete binmiş insanlara benzeriz. Pedalı sürekli çevireceğiz. ‘Yeter artık’ diyemeyiz. Çünkü almamız gereken çok mesafe var. Çok yol aldık, geriye baktığımızda epeyce iş yaptık. Fakat ileri baktığımızda alacağımız çok yol, yapacağımız çok iş var. Daha da hızlı gitmeliyiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X