‘Yapı Yaşam Fuarı’ açıldı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Bursa Şubesi ile Burkon Turizm işbirliğinde Erexpo Fuarcılık tarafından bu yıl 27’ncisi düzenlenen Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi dün başladı.

‘Yapı Yaşam Fuarı’ açıldı

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

 

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (AKKM) gerçekleştirilen açılışta konuşan  Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, söz konusu fuar ve kongrenin dünyadaki en uzun süreli mimari etkinliklerden biri olduğunu söyledi. 

Fuarın 27’ncisini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Şimşek, kongre temasını Kentsel Boşluğun Dili olarak belirlediklerini kaydetti. 

Şimşek, “Bursa’nın en büyük yapı yaşam buluşması yeniden doğuyor. Biz bu fuarda nitelikli katılımcı bekliyoruz. Bu yüzden fuarın ilk 2 günü yalnızca profesyonellere açık. Çok sayıda ilden meslektaşımızı Bursa’ya getireceğiz. Bursa’ya yakışacak bir fuar ve kongre düzenledik” dedi. 

Vali Yardımcısı İbrahim Avcı da, Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi’nin Bursa’nın markası ve gururu olduğunu vurguladı. 

Büyükşehir Başkan Vekili Atilla Ödünç ise, yapıların yaşamla da entegre olması gerektiğinin altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X