‘Yapılacak daha çok işimiz var’

İnegöl Belediyesi tarafından Alanyurt Yeni Mahalle’de geçtiğimiz haziran ayında başlatılan ham yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt kaplama çalışmalarına başlandı.

‘Yapılacak daha çok işimiz var’

Alanyurt Yeni Mahalle’de toplamda 3 bin 750 metre uzunluğundaki yolda asfalt kaplama çalışmasına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yaptığımız tüm bu yatırımlar ilçemizin bugünü ve yarını için büyük önem taşıyor. Yapılacak daha çok işimiz var” dedi.

 

İnegöl Belediyesi olarak, İnegöl’ü modern ve yaşanabilir bir şehir görünümüne kavuşturmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Aktaş, “Bu kapsamda şehrimizin dört bir köşesinde ekiplerimizin asfalt kaplama, yama, bordür, tretuvar, istinat duvarı ve yol açma, tamir ve bakım çalışmaları devam ediyor. Şehrimizin dört bir köşesinde ekiplerimiz halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehri yeniden imar etmek için çalışıyor” diye konuştu.

Ağaç İşleri Bölümünde ve dere ötesi olarak bilinen bölgede sathi kaplama çalışmalarına devam ettiklerini belirten Aktaş, yine Alanyurt bölgesinde farklı yerlerde sathi kaplama uygulamalarını sürdürdüklerini söyledi. Aktaş, bu çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi’nden önemli destek gördüklerini anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X