Yapılandırma GTSO’da anlatıldı

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun hakkında vergi mükellefleri başta olmak üzere tüm kamu borçlularına bilgiler veriliyor.

Yapılandırma GTSO’da anlatıldı

CEMAL KIRGIZ

Yasa ile ilgi Gemlik önceki gün Gemlik Ticaret ve Sanayi odasında bilgilendirme yapıldı. Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’nda görevli gurup müdürleri Nazmi Saraçoğlu ve Mehmet Tarık Törer’in yaptığı sunumda ayrıntılı bilgi verildi. Bilgilendirme toplantısına Gemlik Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çıta, GTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Erenoğlu, Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki’nin yanı sıra mali müşavir ve muhasebeciler ve esnaf da katıldı.

Açıklamada 30.06.2016 tarihi itibariyle gecikmiş vergi borçlarında yurt içi ÜFE oranında güncelleme yapıldığı vurgulanırken önemli bilgiler aktarıldı. Açıklamada, inceleme ve tarhiyat safhasındaki borçlar için yapılandırma, beyan edilmemiş gelirler ve kazançlar için pişmanlıkla cezasız ve faizsiz beyan, yapılandırılan borçları anlaşmalı bankaların banka kartı ve kredi kartı ile ödeme, 6552 Sayılı Kanun kapsamında devam eden borçların yeniden yapılandırılması hakkında verilen bilgiler ile birlikte katılımcıların soruları da cevaplandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X