Yapılandırma hizmeti başladı

Yıldırım Belediyesi’ne vadesinde ödenmemiş emlak, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisi ve yol harcama katılım payı borcu bulunan mükelleflere, 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuruda bulunarak borçlarına ödeme kolaylığı ve faiz indirimi imkanından faydala

Yapılandırma hizmeti başladı

19 Ağustos 2016 tarihli, 29806 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 6736 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un yürürlüğe girmesiyle; daha önceden teknik altyapı, teknik personel ve yazılım gibi konularda tam önlemler almış olan Yıldırım Belediyesi, 28 Temmuz 2016 tarihinde vergi yapılandırma hizmeti vermeye başladı. 30 Haziran 2016 tarihinden önce uygulanmış ve ödenmemiş vergileri bulunanlar vergi yapılandırılmasından faydalanabilecekler.

‘ALINAN VERGİLER HİZMET OLARAK DÖNÜYOR’

6736 sayılı kanun ile borcu olanlara büyük ödeme kolaylığı sağlandığını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Vadesi geçmiş faiz uygulanmış vergi borcu bulunan vatandaşlarımız 31 Ekim 2016 tarihine kadar belediyemize yapacakları başvuru ile büyük oranda tahakkuk eden faiz indiriminden ve taksitle ödeme imkanından faydalanacaklar. Vatandaşlarımızın bu önemli yapılandırma hizmetinden faydalanmaları çok önemli. Alınan vergilerin Yıldırımlı hemşehrilerimize hizmet olarak geri döneceği de bilinmelidir” açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X