Yaptığım iş çok kutsal

Ünlü evlilik programı sunucusu Esra Erol, katıldığı bir söyleşide şimdiye kadar 322 çiftin yuvasını kurduğunu söyledi.

Yaptığım iş çok kutsal

ÖZEL ANLARDA PAYIM VAR

Ankara’da bir AVM’de düzenlenen söyleşiye katılan Esra Erol, yaptığı evlilik programı sayesinde yğüzlerce çiftin yuvasını kurduğunu belirtti. Erol, ‘Bugüne kadar tam 322 çifti evlendirdim. Seven insanların hayatını kurmalarına destek olmak o özel anlarında payınızın olduğunu bilmek mutluluk verici. Hayatları boyu birbirini aramış ama bulamamış iki aşk yolcusuna çıkacakları yolda elele yürümelerine vesile olmak büyük şans’ dedi.  

ŞÜKREDECEK NEDENİM ÇOK

Yaptığı işin bu açıdan çok kutsal olduğunu anlatan Esra Erol, hayat felsefesinin ‘mutluluktan’ geçtiğini vurguladı. Erol, ‘Şükredecek binlerce nedenim var. Mutlu bir evliliğim, sağlıklı iki çocuğum, güzel, başarılı bir kariyerim var. O yüzden olaylar ve insanlarla ilgilenmek yerine gülmek için çaba harcayanlardanım’ diye konuştu. Ünlü sunucu, ‘Hangi ünlüyü evlendirmek istersiniz? sorusuna ise, ‘Alişan’ı evlendirmek isterim’ diye cevap verdi.

İki erkek çocuğu olan Esra Erol, ‘Üçüncü çocuk şimdilik kısmet ama eşim Ali Özbir bu konuda tereddüt ediyor. Çünkü ne kadar çocuğunuz olursa o kadar sorumluluğunuz artıyor’ dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X