Yaralanan taraftarlara geçmiş olsun mesajları

Bursaspor, Erzurum’un Aşkale ilçesinde kaza geçiren Bursasporlu taraftarlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da yaralanan taraftarları telefonla arayarak sağlık durumlarını sordu ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yaralanan taraftarlara geçmiş olsun mesajları

TFF 1. Lig’in 23. haftasında bugün saat 14.00’de oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor – Bursaspor maçında takımlarını desteklemek için kente giden Bursasporlu taraftarları taşıyan otobüs, Erzurum’un Aşkale ilçesi Tepebaşı Geçidi yakınlarında kayarak devrildi. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Kazayla ilgili Bursaspor Kulübü de geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Yeşil-beyazlıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Takımımızın Erzurum deplasmanında oynayacağı maç için Bursa’dan Erzurum’a hareket eden taraftarlarımızın bulunduğu otobüsün Aşkale’de yoldan çıkarak devrildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada yaralanan taraftarlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Bakan Kasapoğlu, Bursaspor taraftarlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursaspor taraftarını taşıyan otobüsün, Erzurum’un Aşkale ilçesi yakınlarında devrilmesi sonucu yaralanan taraftarları telefonla arayarak sağlık durumlarını sordu ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Kasapoğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında takımlarını desteklemek için Erzurum’a giderken kaza geçiren Bursasporlu taraftarları telefonla arayarak sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı.

Bakan Kasapoğlu, Bursaspor taraftarlarından Sedat Yıldız ile telefonda görüşerek, yaşanan kazayı ve yaralıların durumunu sordu.

Geçmiş olsun temennisinde bulunan Bakan Kasapoğlu, yaralılara acil şifalar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X