Yaralı polis, şehit olan Bursalı polisle ev arkadaşı çıktı

Şırnak’ta 2 polisin şehit olduğu, 5 polisin de yaralandığı bombalı saldırıda yaralılardan birinin Bursalı polis memuru Orhan Tunç olduğu öğrenildi. Orhan Tunç’un, 7 Ağustos’ta Cizre’de şehit olan Bursalı polis memuru Salih Hüseyin Parça ile polis okulunda

Yaralı polis, şehit olan Bursalı polisle ev arkadaşı çıktı

BURSA’DA YAŞAYAN AİLESİ BATMAN’A GİTTİ

 

Cizre’de PKK’lı teröristler, geçen cuma günü, devriye görevi yapan polis ekibinin geçişi sırasında yoldaki rögara tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumandayla patlattı. Saldırıda yaralanan 5 polis memuru arasında bulunan Orhan Tunç’un Bursa’da yaşayan ailesi, saldırının ardından çocuklarının tedavi altına alındığı Batman’a gitti.

 

ŞEHİT OLAN BURSALI POLİSİN EV ARKADAŞI ÇIKTI

 

 

Yaralı polis memuru Orhan Tunç’un 7 Ağustos’ta Cizre’de zırhlı polis aracına roketatarlı saldırı düzenlenmesi sonucu şehit olan Bursalı 22 yaşındaki polis memuru Salih Hüseyin Parça’nın polis okulundan sınıf arkadaşı olduğu, mezun olduktan sonra ilk görev yerleri olan Cizre’de aynı evde kaldıkları ortaya çıktı.  

 

Parça’nın şehit düşmesinin ardından 9 Ağustos’ta sosyal paylaşım sitesindeki hesabından beraber çekildikleri fotoğrafı paylaşan Orhan Tunç fotoğrafın üstüne, şöyle bir mesaj yazdığı görüldü:

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X