Yaralı Timsah moral peşinde

Bursaspor’da, tek hedef var o da taraftarın önünde Kardemir Karabükspor’u devirmek…Bu sezonki performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan yeşil beyazlılar, Kardemir Karabükspor’u yenerek rahatlamak istiyor. Timsah Arena’da saat 20.00’de başlayacak müca

Yaralı Timsah moral peşinde

Spor Toto Süper Lig’de  özellikle ligin ikinci yarısında oynadığı futbolla eleştirilen ve istediği puanları alamayarak kendini ateş hattına atan Bursaspor, bugün Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. 

Yeşil beyazlılar, tehlikeli bölgeden uzakaşmak için taraftar desteğini de arkasına alarak Kardemir Karabükspor’u devirerek biraz olsun rahatlamak istiyor. Timsah Arena’da saat 20.00’de başlayacak olan zorlu mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Serkan Çimen ve Samet Çiçek yapacak. 

Sakatlar göreve

Timsah’ta sakatlıkları süren Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal, Emre Taşdemir, Bogdan Stancu ve Boban Jovic bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu’nun Kardemir Karabükspor karşısında sağ bekte Ertuğrul Ersoy’un yerine Erdem Özgenç’e, sol kanatta Onur Atasayar’ın yerine Sercan Yıldırım’a, Deniz Yılmaz’ın yerine de Kubilay Kanatsızkuş’a şans tanıması bekleniyor. 

Konuk Kardemir Karabükspor’de ise cezası nedeniyle Ukraynalı golcü Yevgen Seleznov sakatlıkları devam eden Traore, Kerim, ve Zec ve Latovlevic’i de oynamayacak.

 

Ayağa kalkma zamanı

Bursaspor’un özellikle ligin ilk yarısındaki en büyük silahlarından biri olan ancak ikinci yarıda duraklama devrine giren Pablo Martin Batalla için artık ayağa kalkma maçı… 

Yeşil beyazlı taraftarlar 25 maçta 7 gol atıp 6’da asist yapan Kaptan Pablo Martin Batalla’dan artık takımı sırtlamasını bekliyor. 

Karabükspor maçının kritiği OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. 

Yeşil beyazlı taraftalar Timsah Arena’da oynanacak maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

MAÇ TABLO

STAT: Timsah Arena

SAAT: 20.00

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen, Samet Çiçek

EKSİKLER: Emre, Serdar, Furkan, Stancu

EKSİKLER: Seleznov, Traore, Latovlevic, Zec, Kerim

BİLET FİYATLARI: VIP 200, batı alt 100, doğu alt 50, doğu üst 40, Teksas 20 ve Tofaş tribünü 20 TL

20.00 beIN SPORTS

BURSASPOR

1 Harun Tekin

22 Erdem Özgenç

66 Tomas Sivok

4 İsmail Konuk

23 Aziz Eraltay

7 Merter Yüce

8 Cristobal Jorquera

9 Sercan Yıldırım

10 Pablo Batalla

11 Joshua John

18 Kubilay Kanatsızkuş

K.KARABÜKSPOR

78 Ahmet Şahin

22 Barış Başdaş

13 Dany Nounkeu

5 Marius Gaman

4 Paul Papp

97 Bliznichenko

6 Ceyhun Yıldırım

17 Biyogo Poko

16 İngi Skulason

21 Dejan Lazarevic

9 Mustapha Yatabare

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X