Yardım alamadığını öne sürerek Kaymakamlık çatısına çıktı

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde, 6 aydır sosyal yardım alamadığını öne süren 32 yaşındaki Coşkun D., 5 katlı Kaymakamlık binasının çatısına çıkarak intihar etmek istedi. İlçe Emniyet Müdürü’nün ikna ettiği Coşkun D., Kaymakam Cahit Işık ile görüştükten sonra

Yardım alamadığını öne sürerek Kaymakamlık çatısına çıktı

Gemlik Kaymakamlığı’nın bulunduğu 5 katlı binanın çatısına çıkan ve işsiz olduğu öğrenilen evli ve 2 çocuk babası Coskun D., çocuklarına çöpten ekmek toplayarak baktığını öne sürerek, “6 aydan beri vakıftan bir lira yardım alamadım. Her geldiğimde görevliler bana bağırıp çağırıyor. Kapıdan kovuyor. Suriyelilere yardım edeceğinize bize yardım edin” diye ağladı.

 

YARDIM SÖZÜYLE ÇATIDAN İNDİ

 

İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve İlçe Yazı İşleri Müdürü İbrahim Ay’ın uzun süren çabaları sonrası kendisine yardım sözünü kabul eden Coşkun D. çatıdan indirildi.

 

Kaymakam Cahit Işık ile görüşen  Coşkun D. daha sonra ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X