‘Yardım getirdik’ diyerek 25 bin lira çaldılar

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yardım getirdiklerini söyleyerek geldikleri eve, su içme bahanesiyle giren kimliği belirsiz kişiler, 25 bin lirayı alarak sırra kadem bastı. Yaşlı kadının ihbarıyla olay yerine gelen ekipler, evde inceleme yaptı.

‘Yardım getirdik’ diyerek 25 bin lira çaldılar

Edinilen bilgiye göre, Şükraniye mahallesinde ikamet eden D.B. isimli yaşlı kadının evine gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, yardım getirdiklerini söyledi. Bir süre sonra su içme bahanesiyle içeriye giren şüphelilerden biri evdeki 25 bin lirayı alarak kaçtı.

 

Dolandırıldığını anlayan D.B. ise durumu polise bildirdi. Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği ekiplerine olayla ilgili ifade veren D.B., “Pazardan geldiğim esnada yanıma tanımadığım bir şahıs gelerek yardım için yiyeçek getirdiklerini, evde bulamayınca dışarıda aradıklarını söyledi. Bu kişinin yanında bir şahıs daha vardı, ancak bu kişi araçta oturuyordu. Bunun üzerine beraber eve gittik. Eve birlikte girdiği genç su istedi. Bozdurduğum paraları vitrindeki çantaya koymuştum. Şahıslar evden ayrılınca çantadaki 25 bin liranın olmadığını farkettim. Paramı çalan kişilerden şikayetçiyim.” dedi. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı, soruşturma başlattı. 

ŞÜPHELİ KİŞİDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Öte yandan Orhangazi ilçesinde devriye gezen polis ekipleri, Ü.M.’nun uyuşturucu sattığı bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan incelemede uyuşturucu madde sattıkları öne sürülen Ü.M. ve H.M. gözaltına alınırken şüphelilerin yapılan üst aramalarında 148 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu bir araçtan 12 gram uyuşturucu madde çıktı. Olayla ilgili M.Ç. gözaltına alınırken Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X