Yardım Sevenler’den hastaneye anlamlı destek

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Mudanya Şubesi, Mudanya Devlet Hastanesi’ne Dijital Lensmetre ve akülü araba bağışında bulundu.

Yardım Sevenler’den hastaneye anlamlı destek

ÖMER BİLİK

 

Mudanya Devlet Hastanesi’ne cihaz bağışında bulunulması dolayısıyla düzenlenen törene Yardım Sevenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Uzer, dernek üyeleri, Başhekim Opr. Dr. Cumhur Kara ve hastane çalışanları katıldı.

Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cumhur Kara, vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalıştıklarını belirterek, alınan cihazlar ile birlikte göz alanında ileri tetkik ve tedavilerin yapılabildiği, iyi bir göz merkezi haline geldik. 

Mudanyamıza ve ilimize hizmet edecek üst düzey bir hastane olmaya çalışıyoruz. Duyarlı kişi ve sivil toplum kuruluşları sayesinde hastanenin hizmet kalitesi ve hasta memnuniyeti her geçen gün artıyor. Hayırseverlerimizi de hastalarımıza ve hastanemize destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X