Yardımcı eğitmenler belgelerini aldı

Mudanya Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri kursunda başarılı olan yardımcı eğitmenler, törenle belgelerini aldılar.

Yardımcı eğitmenler belgelerini aldı

ÖMER BİLİK

Yıl boyunca düzenlenen 4 kursa 138 kursiyer katılırken, başarılı olan 77 kursiyer belge almaya hak kazandı. Geçtiğimiz Aralık ayında başlayan son dönem kursları tamamlandı. Kursa 23 kursiyer katılırken, başarılı olan 13 kursiyere Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün kurs bitirme belgeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ve HEM Müdürü Remzi Ataman tarafından verildi.

KURSLAR SÜRECEK

HEM Müdürü Ataman, talep olduğu sürece her konuda kurslar açmaya devam edeceklerini kaydetti. Ataman, 4-6 yaş çocuk eğitim ve etkinlikleri kursunun amacının, “Çocukların zihinsel, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişim alanlarını kavrayıp bu becerilerin neler olduğunu bilmek, çocuktan beklentilerin ve ona verilecek desteğin sağlıklı olmasını sağlamaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X