Yaren’in akülü araç hayali gerçek oluyor

Ordu’da doğuştan sağ kolu ve belden aşağısı olmayan, bütün işlerini sol koluyla yapan 8 yaşındaki Yaren Ömerustaoğlu’nun akülü araç hayalini, Ordu Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirecek.

Yaren’in akülü araç hayali gerçek oluyor

Ordu’da doğuştan sağ kolu ve belden aşağısı olmayan, bütün işlerini sol koluyla yaparak yaşama azmiyle herkese örnek olan 8 yaşındaki Yaren Ömerustaoğlu’nun akülü araç hayali gerçek oluyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yaren’in ve ailesinin akülü araç talebini  basından ve sosyal medyadan gördüğünü belirtti.

Yaren’e akülü araç kazandırılması için hemen talimat verdiğini ifade eden Yılmaz, “Yaren’in akülü aracını biz alacağız. Hiçbir sebep onun eğitimine engel olamaz. Yaren’in isteğini en kısa zamanda yerine getireceğiz” dedi.

Yılmaz, Yaren’in eğitimine hiçbir şeyin engel olmasına izin vermeyeceklerinin vurgulayarak, “Minik kızımız ve ailesi sakın üzülmesin. Biz her zaman yanlarında olacağız” ifadesini kullandı.

Yılmaz, Yaren’in okul masraflarını karşılamak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi. 

Yardım etmek için aileye ulaşıyorlar

Öte yandan Yaren Ömerustaoğlu’nun akülü araç talebini sosyal medyadan gören hayırseverler, aileye ulaşarak yardım yapmak isteğini iletti. 

Anne Azime Ömerustaoğlu, haberlerin çıkmasının ardından kendilerine yurt içi ve yurt dışından birçok vatandaşın telefonla ulaştığını belirterek, “Herkese çok teşekkür ediyoruz.  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ınakülü araç alacağını öğrendik. Bundan dolayı çok mutlu oldum. Kızımın hayali gerçekleşiyor. Herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X