Yarı final olmadı hedef Avrupa

Play-off çeyrek finalinde Galatasaray’a ikinci maçta da mağlup olan Büyükşehir Belediyespor, ilk 4 şansını kaybetti. Challenge Kupası’nda finale hazırlanan yeşil beyazlılar, beşincilik için ilk olarak Beşiktaş’la karşı karşıya gelecek.

Yarı final olmadı hedef Avrupa

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde normal sezonu 5. sırada bitirerek play-off çeyrek finalinde 4. Galatasaray ile eşleşen Büyükşehir Belediyespor, rakibiyle yaptığı ikinci maçı da 3-0 kaybederek ilk 4 şansını kaybetti. 

Çeyrek final ilk maçında evinde rakibine 3-0 mağlup olan yeşil beyazlılar, GS Park Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlamasına rağmen ilk setin son bölümünde rakip blokları aşmakta zorlandı ve Galatasaray’ın 25-22’lik üstünlüğünü önleyemedi. İkinci sette de file önünde etkili olamayan Bursa ekibi, bu seti de 25-21 kaybetti ve yarıfinal şansını kaybetti.

2 GALİBİYET GEREKİYOR

Formalite niteliği taşıyan 3. sette de rakibinin 25-21’lik üstülüğünü önleyemeyen Büyükşehir Belediyespor karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla ilk 4 şansını kaybeden Bursa ekibi, Avrupa için 5.’lik mücadelesi verecek. 

Yeşil beyazlılar, 5/8 turunda ilk olarak Beşiktaş’la karşılaşacak. Büyükşehir Belediyespor, siyah beyazlılar karşısında 2 galibiyete ulaşmaya çalışacak. Bursa ekibi, bu turu geçerse Çanakkale Belediyespor-Halkbank eşleşmesinin tur atlayanı ile 5.’lik mücadelesi verecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X