Yarım saatlik yağmur hayatı felç etti

Zonguldak il merkezi ve Kozlu ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle bazı işyerlerini su bastı, yollarda biriken taş ve çamur nedeniyle sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti.

Yarım saatlik yağmur hayatı felç etti

Kentte etkili olan sağanak yüzünden il merkezindeki Gazipaşa Caddesi’nde mazgalların tıkanması sonucu oluşan su birikintileri, sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı işyerlerini ise su bastı.

 

Su basan işyerlerinin sahipleri, dükkanlarına gelerek suları tahliye etmeye çalıştı. Asma Mahallesi Sanayi Sitesi, İkinci Makas ile Yayla Mahallesi Atatürk Devlet Hastanesi Kavşağı mevkisinde mazgalların tıkanması dolayısıyla oluşan su birikintilerinde bazı araçlar yolda mahsur kaldı.

 

Araçlarda mahsur kalan vatandaşlar, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı. Su basan iş yerini temizlemeye çalışan bir kişi ise elektrik akımına kapılarak yaralandı.

 

Bölgedeki su birikintileri nedeniyle Gazipaşa Caddesi, trafik ekiplerince trafiğe kapatıldı.

 

Belediye ekipleri, vidanjörlerle tahliye çalışması başlattı.

 

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ekiplerin çalışmalarını incelemek üzere Gazipaşa Caddesi’ne gelerek bilgi aldı.

 

Kozlu ilçesinde de etkili sağanak nedeniyle sahil yolunun bir bölümü ulaşıma kapandı.

 

İlçe merkezi girişi, mazgalların tıkanması sonucu oluşan su birikintileri yüzünden ulaşıma kapanırken, belediye ekipleri vidanjörler vasıtasıyla suyu tahliye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X