Yarışma bahane maksat şahane

Bursa`da yer alan ilk, orta derece ve liselerdeki öğrencilerin katılabileceği `Bursaspor Sevgin Kağıda Dök` adlı şiir, hikaye, kompozisyon ve resim yarışması düzenledi.

Yarışma bahane maksat şahane
Bursaspor kulübü, dün örnek olacak bir organizasyona imzasını attı. Yeşil beyazlı kulüp Bursa’da yer alan ilk, orta derece ve liselerdeki öğrencilerin katılabileceği ‘Bursaspor Sevgin Kağıda Dök’ adlı şiir, hikaye, kompozisyon ve resim yarışması düzenledi.
 
Özlüce’de gerçekleşen tanıtım toplantısına Başkan Recep Bölükbaşı’nın yanı sıra Genel Sekreter Nihat Sapan, Altyapı ve Futbol Okulu’nda Sorumlu Yönetici Ali Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya katıldı. Yönetici Ali Turan proje hedefinin küçük yaşlarda Bursaspor sevgisini okullarda öğrenim gören öğrencilere aşılamak olduğunu belirtti.
 
Şehrin takımı Bursaspor
 
Turan ‘Bursaspor Sevgini Kağıda Dök adlı yarışmamızda ilk ve orta dereceli okullarda ‘Bursaspor Bilinci ve Sevgisi’ konulu şiir ve resim yarışması, Liselerde ‘Küllerinden doğan takım, Şampiyon Bursaspor’ konulu hikaye yarışması ve ‘Yaşadığım şehrin takımı, Bursaspor’ konulu kompozisyon yarışması olarak hayata geçiyor. Bursa’da yaklaşık 900 İlk ve orta dereceli , 200 adet ise Lisemizde öğrenim gören çocuklarımıza Bursaspor sevgisini aşılamak için bu yarışmayı düzenledik’ dedi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya ise ‘Çok sayıda öğrencimizin bu yarışmalara katılacağını düşünüyorum.’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X