Yasak Elma’da dengeler değişiyor! 3’ü birden…

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın merakla beklenen 92. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yasak Elma’nın yeni bölümüne Şahika’nın cinayet itirafı damga vuracak. Yıldız, Ender ve Şahika, Halit Argun cinayeti suçlamasıyla cezaevine giriyor. Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade de Instagram hesabından “Hak ettiğimiz son” notuyla set fotoğrafı paylaştı. İşte Yasak Elma yeni bölümden çarpıcı fragman.

Yasak Elma’da dengeler değişiyor! 3’ü birden…

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay’ın paylaştığı Yasak Elma dizisinin 92. son bölümü 4 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Yasak Elma’da Yıldız ve Ender’den kurtulmak isteyen Şahika, Halit Argun’un cinayete kurban gittiğini Zehra’ya açıklıyor.

Şahika’nın “Babanı Yıldız ve Ender öldürdü. Onu merdivenlerden ittiler. Ben de oradaydım ve her şeyi gördüm” sözleri Zehra’yı şoke ediyor. Fragmanda cinayet nedeniyle ilk önce Yıldız ve Ender cezaevine giriyor.

yasak11

Ancak bir süre sonra Şahika da tutuklanarak yanlarına geliyor. Yıldız, cezaevine girmelerine neden olan Şahika’ya saldırıyor.

640xauto

“HAK ETTİĞİMİZ SON”

Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cevadzade ise Instagram’dan Eda Ece ve Şevval Sam’la birlikte setteki cezaevi dekoru önünde çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımına “Hak ettiğimiz son” notunu yazdı.

nesrin1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X