Yasak Elma’da şoke eden karar! Sosyal medyayı salladı

Yasak Elma dizisi 68. son bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma son bölüme Yıldız’ın, kocası Halit ile ilişki yaşayan Leyla’ya saldırması damga vurdu. Yıldız ve Leyla saç saça baş başa kavga etti. Bu olayın ardından Halit ve Yıldız boşandı. Entrikalarıyla ünlü dizi sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu. Yasak Elma’nın 69. yeni bölüm fragmanında ise Yıldız, herkesin ortasında Nadir’in evlilik teklifini kabul ettiğini açıklıyor. İşte Yasak Elma 69. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar

Yasak Elma’da şoke eden karar! Sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay, Nesrin Cevadzade ve Barış Kılıç’ın yer aldığı Fox’un sevilen dizisi Yasak Elma’nın 67. son bölümüyle 10 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geldi. Yasak Elma’nın 69. yeni bölüm fragmanı da Fox TV tarafından yayınlandı.

YILDIZ EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL EDİYOR!

Yasak Elma’nın 17 Şubat Pazartesi ekrana gelecek olan yeni bölümünde Halit’ten boşanan Yıldız, Nadir’in düzenlediği partiyle bunu kutluyor. Diğer yandan ise Halit’ten intikam almayı sürdüren Yıldız, Nadir’in evlilik teklifini kabul ettiğini ise şirketin yönetim kurulu toplantısında herkesin ortasında açıklıyor.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Yasak Elma dizisi son bölümüyle Twitter’da TT listesinde ilk sırada yer aldı. Yıldız’ın Leyla’ya saldırdığı sahne ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yasak Elma ve Yıldız etiketiyleriyle on binlerce paylaşım yapıldı. İşte sosyal medyada Yasak Elma ile ilgili yapılan paylaşımlardan bazıları:

y1

y2

y3

y4

y5

y6

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yasak Elma son bölümde kocası Halit’i Leyla’nın evinde yakalayan Yıldız boşanmaya karar verdi. Ender’in planıyla ise Leyla’yı rezil etmek isteyen Yıldız, şirketin ortasında Leyla’ya saldırdı. ‘Kocamı ayarttın’ diye bağıran Yıldız, Leyla’yı fena halde dövdü. Bu skandalların ardından ise Yıldız ve Halit boşandı.

Yıldız’ın yalnız kalmasını fırsat bilen Nadir’in ise bambaşka planları ortaya çıktı. Nadir, boşanan Yıldız’a evlilik teklifi etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X