Yasak Elma’nın Ender’i bacak dekoltesiyle ağızları açık bıraktı

Başarılı oyuncu Şevval Sam, 2020 yılı için verdiği cesur pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Peş peşe fotoğraf paylaşan Sam, yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Yasak Elma’nın Ender’i bacak dekoltesiyle ağızları açık bıraktı

FOX TV’nin büyük bir ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisinde Ender karakterini oynayan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, 2020 yılının ilk pozlarını paylaştı. Derin yırtmaç detaylı elbisesiyle poz veren Sam, güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

46 yaşındaki Şevval Sam, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarına yenilerini ekledi. 2019 yılının son saatlerinde sahne alan şarkıcı, siyah derin yırtmaçlı bir elbise tercih etti. Uzun ve yarı transparan elbisesiyle art arda fotoğraf paylaşan Şevval Sam altına şu notu düştü: “Bu fotoğraf çekildiğinde henüz 2019’du. Dün akşam bizimle olan herkese teşekkürler”

TAKİPÇİLERİ İLTİFAT YAĞDIRDI

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fiziğiyle her daim dikkat çeken Şevval Sam’ın fotoğraflarına “Harika ötesi bir sanatçısınız bayılıyorum size”, “Siyahın asaleti bir insana bu kadar mı yakışır” ve “Kadın asil ve aşırı güzel olunca ne yakışmaz ki” yorumları yapıldı.

İşte Şevval Sam’ın çok beğenilen pozları:

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X