Yasak Elma’yla ilgili sürpriz gelişme

Beşinci sezonu devam eden Yasak Elma dizisiyle ilgili şimdiden 6. sezon planları yapılıyor.

Yasak Elma’yla ilgili sürpriz gelişme

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Geçen sezon sonunda bitmesi planlanan Yasak Elma dizisi yine yeniden küllerinden doğdu. Medyapım imzalı fenomen dizi bu sezon pazartesi akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Geçen haftalarda dizinin Ender’i Şevval Sam “Beş yıldır dizi devam ediyor, Yasak Elma”da yaşlanmak istemiyorum, bu sezon da dizi devam eder ama sonrasını bilmiyorum” demişti.

Ancak oyuncu kadrosuna Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz gibi ünlü isimlerin de dahil olduğu diziyle ilgili şimdiden 6. sezon planları yapılmaya başlandı. Dizinin senaryosuyla satır satır ilgilenen ve zaman zaman önemli  sahneleri kendisi çeken usta yapımcı Fatih Aksoy, beklenmedik bir gelişme olmadığı taktirde Yasak Elma’nın 6. sezonunu çekmeyi planlıyor. Üstelik Aksoy’un kendi bölüm rekorunu kırmak ve diziyi 200 bölüme tamamlama düşüncesinin olduğu da söylentiler arasında yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X