‘Yaşasın Hayat’ Bursa’da

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu tarafından kurulan ‘Yaşasın Hayat’, Şile’den sonra Mercure Bursa Otel bünyesinde profesyonel ekibi ile hizmet verecek.

‘Yaşasın Hayat’ Bursa’da

Hastalıkları tedavi etmekten çok önlemeyi, bedenleri ve ruhları sürekli zinde tutmayı, hayatı mutlu, huzurlu, hareketli ve keyifli bir süreç haline getirmeyi hedefleyen, hem ruhen hem de bedenen sağlıklı olmayı ilke edinen Yaşasın Hayat Bursa’da faaliyete başladı.

‘Yaşasın Hayat’ Kilo yöntemi ve zindelik için hayat diyeti, intermittent fasting, gurme diyeti, detoks ve sağlıklı hayat için detoks, antiaging, dermal terapiler, ayak sağlığı, refleksoloji, karyoproksi programları sunacak.

Ayrıca zihnî arınma için kurulan hayat okulunda daha mutlu, huzurlu, ve sağlıklı hayatın temellerinin atılacağı dersler verilecek.

Nefes terapisi, yoga ve meditasyon da Bursalıları bekleyen hizmetler arasında.

Yaşasın Hayat 07:00 – 23:00 saatleri arasında termal havuz ve SPA ile hizmet vermenin yanında özel fitness dersleri, pilates, pentafit, aguarobic, doğa yürüyüşleri ve çocuk aktivite programları ile keyifli anlar sunacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X