Yaşasın yeni kral

7 şutundan 6’sı gol oldu, 4 maçta bütün istatistikleri altüst etti. ‘Fernandao’yu arar mıyız’ derken Tomas Necid fırtınası ortalığı kasıp kavurmaya başladı. Çek forvet, Kweuke ve Gomez’le birlikte gol krallığında zirveyi paylaşırken, cumartesi günkü maçta

Yaşasın yeni kral

Bursaspor’da Tomas Necid fırtınası esiyor. Yeşil beyazlıların sezon başında bonservis ödemediği ve 1 milyon Euro imza parası karşılığında renklerine bağladığı Çek forvet, 4 maçta bütün istatistikleri alt üst etmiş durumda. İlk 3 haftada sakatlığı nedeniyle forma giymeyen ve geçmişte yaşadığı talihsizlikler öne sürülerek ‘Acaba kronik sakat mı?’ sorularının sorulmaya başladığı günlerde sahaya ayak basan Necid, yeşil beyazlı formayı sırtına bir geçirdi, pir geçirdi. 

GÜNDEME OTURDU

İlk kez Gençlerbirliği maçında görev yapan ve 62.dakikada oyuna giren Necid, 77’de fileleri havalandırmıştı. Ardından Fenerbahçe maçında 11’de sahaya çıkan ve Josue’nin asistinde Timsah’ın tek golünü kaydeden tecrübeli forvet, Eskişehir galibiyetinde de kilit rol oynamıştı. Tepki ve protestolar eşliğindeki maçta Faty’in asistini iyi değerlendiren Çek futbolcu 85.dakikada kilidi açan isim olmuştu. Necid, Rize’de ise adeta şov yaptı. Attığı 3 golle hat-trick yapan Timsah’ın golcüsü, bir anda gündeme oturdu. 

MİLLİ TAKIM’A TEHDİT

Geçen sezon Bursaspor formasıyla gol krallığı yaşayan Fernandao’yu unutturmaya başlayan Necid, şuan camianın gözdesi durumda. Yeşil beyazlı formayı giydiği 4 maçta 7 şut atan ve 6’sı gol olan tecrübeli futbolcu gol krallığında da Çaykur Rizespor’lu Kweuke ve Beşiktaş’lı Mario Gomez ile liderliği paylaşıyor. Bu arada Çek Cumhuriyeti Milli Takıma seçilen Necid, cumartesi günü A Milli Takımımıza karşı mücadele edecek. Bursaspor’un bu sezon kaydettiği 10 golün 6’sına imzasını atan ve formunun zirvesinde olan Necid, A Milli Takım için önemli tehdit oluşturuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X