‘Yaşıtların Umre’yle Hacca gidiyor’ yorumuna sert tepki verdi!

Yaptığı müzikler ve çıkardığı albümlerle 90’lı yıllara damga vuran şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma gelen yoruma tepki gösterdi.

‘Yaşıtların Umre’yle Hacca gidiyor’ yorumuna sert tepki verdi!

İlerleyen yaşına rağmen fiziğini korumayı başaran ve son albümü için yaptığı özel çekimlerde yıllara meydan okuduğu net bir şekilde görülen Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yine beğeni topladı.
 

988

‘Sabah Şekeri’ notuyla paylaştığı fotoğrafıyla çok sayıda yorum alan Evcimik, kendisine gelen eleştiri dozunu kaçırmış bir paylaşımı da takipçileriyle paylaşmadan geçemedi. Yaptığı son paylaşımın altına gelen; “Yaşıtların Umre’ye Hacca gidiyor, senin girdiğin şekillere bak” eleştirisine kızan Yonca Evcimik şu yanıtı verdi: “Kardeş açsana profilini seni de görelim ne şekillere giriyorsun. Yaşıtlarımı tanımazsın o yüzden nereye gittikleri konusunda çok emin konuşma. Hadi güzel trollemeler sana… Bana sökmez o ayrı…”
 

PARTNER

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X