Yaşlı adama yardım etmek isterken…

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, çalışır halde bırakılan halk otobüsü, hareket ederek bir sitenin bahçesinde devrildi.

Yaşlı adama yardım etmek isterken…

Alınan bilgiye göre, Taşyaka Mahallesi hattında çalışan Zafer Halimoğlu idaresindeki 48 DM 669 plakalı özel halk otobüsü, 377. Sokak’taki son durakta yolcularını indirmek için durdu.

 

Halimoğlu, alışverişten dönen yaşlı bir adama yardım etmek için çalışır halde bırakarak otobüsten indi. Bu sırada meyilli yolda hareket eden otobüs, yaklaşık 60 metre ilerleyerek bir sitenin duvarını yıkıp 3 metre yükseklikten bahçeye düştü.

 

Otobüs, sitenin zemin katında Fatma Kabakoğlu’na ait evin duvarına da zarar verdi. Kaza sırasında evde bulunan Kabakoğlu, komşularına sığındı.

 

Otobüs, belediye yetkililerinin incelemesinin ardından vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

“El freni çekiliydi”

 

Sürücü Halimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüsteki yaşlı bir adama poşetlerini taşımasında yardım etmek için araçtan indiğini söyledi.

 

Bir süre sonra otobüsün hareket ettiğini anlatan Halimoğlu, “Durdurmaya çalıştım ama başaramadım. El freni çekiliydi, nasıl hareket etti anlamadım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X