Yaşlı kadına yardım

Osmangazi Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi’nde 3 yıl önce cilt kanserine yakalanan ve gözünün kenarında çıkan tümörün büyüyerek yüzünü sardığı 82 yaşındaki Fatma Eren’e yardım seferberliği başlattı.

Yaşlı kadına yardım

Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne ait ambulans ile evinden alınan Fatma Eren, Çekirge Devlet Hastanesi’ne getirildi. Hastanede kontrolleri yapılan yaşlı kadın, yüzündeki tümörün temizlenmesi için ameliyat edilmesine karar verildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çekirge Devlet Hastanesi’ne giderek Fatma Eren’i ziyaret etti. Yaşlı kadına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Dündar, “Fatma Teyzemizin hasta olduğunu öğrendik ve kendisine yardım eli uzattık. Evinden alarak hastaneye getirdiğimiz Fatma teyzemizin muayenesi yapıldı. Doktorlar ameliyat ederek yüzündeki tümörün temizlenmesi yönünde karar aldı. İnşallah Fatma teyzemiz başarılı bir ameliyat geçirerek sağlığına kavuşacak” diye konuştu.

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Pratisyen Hekim Birimi Doktor Halil İpek de, “Hastamızın yüzünde çıkan tümör tedavi edilmediğinden dolayı epey büyümüş durumda. Plastik cerrahi doktorlarımız hastanın yaşam kalitesini arttırmak adına cerrahi operasyon yapılabileceği yönünde karar aldı. Yüzdeki tümör tamamen temizlenecek ve başka bir bölgeden alınan doku yüze nakledilecek” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X