Yassin Ayoub iddiası! 

Bursaspor’un, daha önce de kadrosuna katmak için çabaladığı Feyenoord’lu Yassin Ayoub’la ilgilendiği öne sürüldü.

Yassin Ayoub iddiası! 

Feyenoord’da Ocak ayında yollarını ayıracak olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yassin Ayoub için Bursaspor’un devrede olduğu iddia edildi. Hollanda basınındaki haberlere göre ilk teklif Bursaspor’dan geldi. Yeşil beyazlı kulübün, Ayoub için 1.2 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü. Öte yandan 24 yaşındaki futbolcu için Bursaspor dışında Süper Lig’den Fenerbahçe, Trabzonspor ve Kasımpaşa’nın devrede olduğu, Ocak ayında bu kulüpler arasında kıyasıya bir yarış olacağı kaydedildi.

Dana önce de gündeme gelmişti

Bursaspor, Ayoub’u 1,5 sene önce de kadrosuna katmaya çalışmıştı. Fyenoord’da forma giyen Yassin Ayoub 24 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Hollanda ekibi Feyenoord ile 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde 8 maçta 1 gol attı, 2 asist yaptı. Faslı yıldız Yassin Ayoub toplamda ise bu sezon Feyenoord formasıyla 14 maçta 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X